Alle behandelingen terug toegestaan

Dit gaat gepaard met een aantal maatregelen die gerespecteerd moeten worden, je vindt ze hieronder duidelijk uitgelegd.  Heb je toch nog vragen?  Aarzel dan niet om mij te contacteren.

Wil je graag meteen een afspraak maken?  Dan kan dat via onderstaande link:

Verplichte maatregelen:

Om de veiligheid te verzekeren, werden een aantal maatregelen opgelegd waaraan we ons moeten houden bij heropening van de praktijk, de meeste van deze zaken waren voordien ook al een evidentie:

 

- ik verwacht je stipt op het afspraakuur, dus niet te laat maar zeker ook niet te vroeg.  Ben je toch te vroeg, ben ik genoodzaakt om je voor de deur te laten wachten tot ik klaar ben met al het nodige ontsmettingswerk.  Ben je te laat, dan zal de afspraak ingekort worden.  Het initiële einduur blijft ongewijzigd. 

- er worden geen handen, zoenen of knuffels gegeven

- bewaar de opgelegde afstand van 1,5 meter terwijl je je in het gebouw en in de praktijk begeeft

- zowel ik als jij, de cliënt, dragen verplicht een mondmasker, breng er dus zeker één mee en zet dit alvast op voor je aanbelt.

- bij aankomst worden jouw en mijn handen ontsmet met handgel. 

- ik was mijn handen en onderarmen grondig met water en zeep voor en na elke behandeling 

- al het textiel (handdoeken, overtrekken) wordt na elk gebruik gewassen op minstens 60 graden. 

- tussen twee behandelingen door wordt de ruimte grondig verlucht en worden alle oppervlakken, trapleuningen, deurbel, toilet, enz. uitvoerig ontsmet. 

- van het toilet kan enkel gebruik gemaakt worden in hoogdringende gevallen, zorg dus dat je op voorhand thuis nog even gaat

- de afspraak gaat NIET door als ikzelf, jij of iemand uit de directe omgeving ziekteverschijnselen vertoont (hoesten, niezen, verkoudheid, koorts, …).  Ik vraag dan ook om mij op voorhand persoonlijk te verwittigen als dit het geval zou zijn.  Blijk je bij aankomst toch onwel, zal ik je moeten vragen om een andere keer terug te komen. 
- moet je toch een keer hoesten of niezen, doe dit dan in je elleboog of in een papieren zakdoek die je nadien meteen in de vuilbak doet.
- normaal bied ik een glaasje water of thee aan na de behandeling maar dit is momenteel niet toegestaan dus drink zodra je thuiskomt zeker een glas water of kruidenthee.

 

Bedankt voor je begrip en om er mee voor te zorgen dat deze maatregelen gerespecteerd kunnen worden zodat de praktijk open kan blijven. 


Graag tot gauw, bij Saludable!

Versterk je eigen weerstand!


Niet alleen wie vatbaar is voor ziekten moet hierop letten.  Door zoveel thuis 'opgesloten' te zitten, niet in contact te komen met andere mensen, enz. krijgt onze weerstand het sowieso hard te verduren.  Om nog te zwijgen over het effect van langdurig mondmaskers dragen en uitvoerig gebruik van alcoholische handgels en andere ontsmettingsmiddelen...
Geef je lichaamseigen kracht een duwtje in de goede richting door:

elke dag minstens 1,5 liter water en/of kruidenthee te drinken

gezond te eten (verse groenten, gezonde vetten, geraffineerde suikers vermijden, enz)

minstens 7 tot 8 uur slaap 

ga in je eentje een wandeling maken in de natuur en adem volop verse lucht in

focus even niet op wat je allemaal gemist hebt maar blijf kalm en adem(!) diep en rustig 
want ook angst en stress zijn nefast voor de gezondheid
kies voor handen wassen met water en zeep i.p.v. handgels wanneer het kan
draag een mondmasker enkel wanneer het nodig is


Geef kracht aan je eigen gezondheid!