Diensten

Je gezondheid versterken kan op verschillende manieren, hieronder vind je wat bij Saludable de mogelijkheden zijn en kan je kiezen wat het best aansluit bij wat jij op dit moment nodig hebt.


 !Opgelet bij boekingen met Bongo of Cadeaubox!
Selecteer tussen de verschillende meeting types de naam van de bon 
(en dus NIET de behandeling van je keuze)  
De bons zijn namelijk gelinkt aan een bepaalde afspraakduur dus het is belangrijk dat je juist selecteert, ze staan er onderaan in het boeking systeem allemaal tussen.  
Bij het invullen van de verschillende velden, kan je dan vermelden welke behandeling je kiest.
Staat de bon die je hebt er niet mee tussen, geef me even een seintje zodat we het samen kunnen uitzoeken. 

Voor je gaat boeken, nog even dit:

Voor mensen die moeilijk te been zijn, is het belangrijk om te weten dat de praktijk gelegen is op de zolderverdieping van mijn woning en dus enkel bereikbaar via twee trappen, 
er is helaas geen lift aanwezig.
***

Alle massages gebeuren steeds op een respectvolle en deftige manier. Niet-gemasseerde lichaamsdelen worden zorgvuldig bedekt met handdoeken om het comfort en veiligheidsgevoel te garanderen. Ongepast en grensoverschrijdend gedrag wordt niet aanvaard en zal ertoe leiden dat de sessie onmiddellijk wordt stopgezet.

INTEGRALE VOETREFLEXOLOGIE

1 uur • €50 per sessie

Heel je lichaam komt terug in je voeten.  Tijdens een sessie van ongeveer een uur worden de voeten gemasseerd en de reflexzones op de voeten bewerkt om zo ontspanning en balans te brengen in het ganse lichaam.  Het is dus eigenlijk een complete lichaamsmassage, maar dan via je voeten.

Korte sessies voetreflex zijn ook ideaal voor op evenementen of in bedrijven.  Interesse?  Contacteer me via E-mail of telefonisch zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

VOETREFLEXOLOGIE MET VOETENSAUNA

1 uur 20 min • €70 per sessie

Met de Healthmate®  voetensauna wordt de sessie voetreflexologie geupgrade naar een ware wellness ervaring.  Eerst een kort voetbad en vervolgens 15 minuten in de voetensauna als voorbereiding op de sessie voetreflexologie die ongeveer een uur duurt.

DIEPTEMASSAGE (DEEP TISSUE)

duur varieert •
€30 voor 30 min
€50 voor 60 min

Aangewezen bij allerhande bewegings- en pijnklachten aan rug, nek, schouders, hoofd, knie, kuiten, voeten, elleboog, pols, …
Na het opwarmen van de spieren worden er diepe dwarse fricties gegeven waardoor je lichaam de impuls krijgt om de spanning los te laten.  Dieptemassage kan pijnlijk zijn maar gebeurt steeds binnen jouw grenzen.  De duur van de sessie is afhankelijk van de klacht. Voor rug, nek en schouders wordt altijd 1 uur voorzien.  Deze zone wordt steeds volledig gemasseerd gezien de oorzaak niet altijd te vinden is op de plek waar het pijn doet.

ONTSPANNENDE MASSAGE

duur varieert • 
€30 voor 30 min 
€60 voor 60 min
€85 voor 90 min

In deze tijden van stress en spanning kan een ontspannende massage op een verwarmde massagetafel helpen om even alle spieren tot rust te brengen.  Je kan kiezen uit volgende opties:
- een rugmassage (30 minuten)
- een massage van rug, nek, schouders, armen en hoofd (60 minuten)
- een volledige lichaamsmassage (rug, nek, schouders, armen, benen, hoofd - 90 minuten)

BACHBLOESEM ADVIES

1 uur • €50 per sessie

Bachbloesems zijn extracten van wilde bloesems.  Bij emotionele disbalans of een te uitgesproken negatieve karaktertrek zorgen ze terug voor evenwicht.  
Tijdens een gespreksessie van ongeveer een uur zoeken we samen naar de Bachbloesems die jou kunnen helpen het evenwicht in je emoties terug te vinden.
1 remedieflesje is in de prijs inbegrepen en gaat ongeveer 3 weken mee.

CADEAUBON

1 jaar geldig • Bedrag naar keuze

Gun iemand anders eens een verwenmoment en geef ze een cadeaubon!  De persoon die de bon krijgt kan hierdoor zelf kiezen welke behandeling hij of zij wenst.
(online bestelling is helaas niet mogelijk, contacteer mij via E-mail of telefonisch om een cadeaubon te bestellen)

Als gevolg van de maatregelen tegen corona worden cadeaubons die geldig waren tot eind 2020 verlengd tot eind februari 2021.

DUO BEHANDELING

duur varieert • prijs afhankelijk van de behandeling

Samen met een collega bied ik ook de mogelijkheid om twee personen tegelijk te ontvangen voor voetreflex of massage.  Gezien hiervoor de agenda's samengelegd moeten worden, is online boeken helaas niet mogelijk.  Contacteer mij telefonisch of via E-mail voor meer informatie.

STOELMASSAGE

verschillende mogelijkheden


Deze ontspannende drukpuntmassage in sessies van 20 à 30 minuten bovenop op de kleding is ideaal om bijvoorbeeld toe te passen op evenementen of in bedrijven. 
Interesse? Contacteer me via E-mail of telefonisch zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

BONGO of CADEAUBOXHeb je een bon van Bongo of Cadeaubox?  Dan is de kans groot dat je deze kan besteden bij Saludable!   Kies bij het online boeken zeker voor de juiste Bongo/Cadeaubox bon, ze staan er allemaal apart mee tussen.  Het voucher nummer en de activeringscode dienen dan ingevuld te worden.  De bon zelf breng je zeker ook mee naar de afspraak.  
Enkel bons waarvan de geldigheid nog niet verstreken is, worden aanvaard.

LR Health & Beauty
Als partner van LR Health & Beauty heb ik toegang tot een ruim assortiment van producten op basis van aloë vera maar ook voedingssupplementen, make-up en parfum waarmee je gezondheid zowel van binnenuit als aan de buitenkant verder versterkt kan worden.

Deze producten worden ingezet in de praktijk maar kan je via mij ook aankopen.

Meer info vind je hier.

Betalen kan in de praktijk steeds cash of via een betaalapp op je smartphone (waarmee je een QR code kan scannen).   

Betalen met de kaart is helaas niet mogelijk.

Ben je één van de gelukkigen die over een cadeaubon beschikt? Vermeld dit dan even bij het boeken.

Info klantenkaart

Voor een volle klantenkaart (5 beurten), krijg je voortaan op de 6de beurt 5 euro korting.
Wie nog een oude klantenkaart heeft, krijgt bij de 6de beurt nog steeds korting van 10 euro indien de afspraak minstens voor een uur is, voor een afspraak van een half uur is dat 5 euro zoals voordien.
Wie een nieuwe klant aanbrengt bij Saludable, blijft genieten van 5 euro korting op een volgende afspraak.

Klantenkaarten zijn niet geldig voor afspraken met Bongo of Cadeaubox 
noch bij de aankoop/het gebruik van cadeaubons.