Diensten

Je gezondheid versterken kan op verschillende manieren, hieronder vind je wat bij Saludable de mogelijkheden zijn en kan je kiezen wat het best aansluit bij wat jij op dit moment nodig hebt.

Bongo / Cadeaubox - samenwerking gestopt

De samenwerking met Smartbox (Bongo/Cadeaubox) werd stopgezet, er kunnen geen boekingen meer aanvaard worden met deze bons.  Bedankt voor je begrip.

Betaalmogelijkheden

Betalen met de bankkaart is niet mogelijk, 
enkel cash (gepast aub) 
ofwel via de smartphone (scannen QR code).


Thuispraktijk op de zolder

Voor mensen die moeilijk te been zijn, is het belangrijk om te weten dat de praktijk gelegen is op de zolderverdieping van mijn woning en dus enkel bereikbaar via twee trappen, er is helaas geen lift aanwezig.


Goed om te weten

Alle massages gebeuren steeds op een respectvolle en deftige manier.  Niet-gemasseerde lichaamsdelen worden zorgvuldig bedekt met handdoeken om het comfort en veiligheidsgevoel te garanderen. 
Ongepast en grensoverschrijdend gedrag wordt niet aanvaard en zal ertoe leiden dat de sessie onmiddellijk wordt stopgezet.

INTEGRALE VOETREFLEXOLOGIE

1 uur • €50 per sessie


Heel je lichaam komt terug in je voeten.  Tijdens een sessie van ongeveer een uur worden de voeten gemasseerd en de reflexzones op de voeten bewerkt om zo ontspanning en balans te brengen in het ganse lichaam.  Het is dus eigenlijk een complete lichaamsmassage, maar dan via je voeten.

Korte sessies voetreflex zijn ook ideaal voor op evenementen of in bedrijven.  Interesse?  Contacteer me via E-mail of telefonisch zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

VOETREFLEXOLOGIE MET VOETENSAUNA

1 uur 20 min • €70 per sessie


Met de Healthmate®  voetensauna wordt de sessie voetreflexologie geupgrade naar een ware wellness ervaring.  Eerst een kort voetbad en vervolgens 15 minuten in de voetensauna als voorbereiding op de sessie voetreflexologie die ongeveer een uur duurt.

DIEPTEMASSAGE (DEEP TISSUE)

€30 voor 30 min
€50 voor 60 min

Aangewezen bij allerhande bewegings- en pijnklachten aan rug, nek, schouders, hoofd, knie, kuiten, voeten, elleboog, pols, …
Na het opwarmen van de spieren worden er diepe dwarse fricties gegeven waardoor je lichaam de impuls krijgt om de spanning los te laten.  Dieptemassage kan pijnlijk zijn maar gebeurt steeds binnen jouw grenzen.  De duur van de sessie is afhankelijk van de klacht. Voor rug, nek en schouders wordt altijd 1 uur voorzien.  Deze zone wordt steeds volledig gemasseerd gezien de oorzaak niet altijd te vinden is op de plek waar het pijn doet.

ONTSPANNENDE MASSAGE

€60 voor 60 min
€85 voor 90 min

In deze tijden van stress en spanning kan een ontspannende massage op een verwarmde massagetafel helpen om even alle spieren tot rust te brengen.  Je kan kiezen uit volgende opties:
- een rugmassage (30 minuten)
- een massage van rug, nek, schouders, armen en hoofd (60 minuten)
- een volledige lichaamsmassage (rug, nek, schouders, armen, benen, hoofd (90 minuten)

JAPANSE GEZICHTSMASSAGE (KO BI DO)

€55 per sessie

Unieke combinatie van massage en het stimuleren van energiebanen en -punten in het gezicht. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van drukpunten en technieken uit de lymfedrainage zodat de levensenergie beter kan stromen.  

Daarnaast zorgt deze massage, na een aantal sessies, voor een stevigere, soepelere en zachtere huid, een natuurlijke facelift als het ware.  We starten met een warmte compres en reiniging van de huid, vervolgens wordt er (notenvrije) massage olie gebruikt.  Deze ontspannende sessie omvat het gezicht, hoofd, hals en schouders en duurt ongeveer 45 minuten.  Deugddoend voor iedereen maar beter niet bij zwangerschap, eczeem/psoriasis/zware acne in het gelaat, koortslip (30 dagen wachten) of na botox/fillers (2 weken wachten).

METAMORFOSE MASSAGE

1 uur • €50 per sessie


Een hele zachte manier van masseren waarbij alle aandacht gaat naar de reflexzones van de wervelkolom op voeten, handen en hoofd.
Je ligt op je rug op de verwarmde massagetafel, met je kleren aan, en er wordt geen olie gebruikt.
Deze techniek werd ontwikkeld om vastzittende blokkades los te laten zonder bepaalde trauma's of ervaringen te gaan herbeleven maar wel tot een diepe ontspanning te komen en de energie terug te laten stromen.  Zoals de metamorfose van rups tot vlinder, kom jij zo helemaal in je kracht te staan.

BACHBLOESEM ADVIES

1 uur • €50 per sessieBachbloesems zijn extracten van wilde bloesems.  Bij emotionele disbalans of een te uitgesproken negatieve karaktertrek herstellen ze het evenwicht.
Tijdens een gespreksessie van ongeveer een uur zoeken we samen naar de Bachbloesems die jou kunnen helpen het evenwicht in je emoties terug te vinden.
1 samengesteld flesje is in de prijs inbegrepen en gaat ongeveer 3 weken mee.
(4x4 druppels per dag)

CADEAUBON

1 jaar geldig • Bedrag naar keuze

Gun iemand anders eens een verwenmoment en geef ze een cadeaubon van Saludable!   
Online bestelling is niet mogelijk, wel via E-mail of telefonisch.  
Keuze uit een bon op luxe papier of een digitale versie per mail.

LR Health & Beauty
Als partner van LR Health & Beauty heb ik toegang tot een ruim assortiment van producten op basis van aloë vera maar ook voedingssupplementen, make-up en parfum waarmee je gezondheid zowel van binnenuit als aan de buitenkant verder versterkt kan worden.

Deze producten worden ingezet in de praktijk maar kan je via mij ook aankopen.

Meer info vind je hier.