Over mij

Mijn naam is Evy Somers en ik ben de trotse eigenaar van de praktijk Saludable.  
Na een uitvoerige zoektocht naar gezondheid (met problemen als prikkelbare darm, huidproblemen, complicaties door reguliere medicatie, enz...) begon ik in 2014 aan een 4-jarige opleiding tot gezondheidsconsulent aan de Levensschool in de abdij van Tongerlo.  In de eerste plaats voor mezelf maar als ik er ooit andere mensen mee kon helpen, was dat alleen maar meegenomen.   Intussen heb ik de opleiding succesvol afgerond en heeft het ertoe geleid dat ik in augustus 2017 een nieuwe wending heb gegeven aan mijn bijberoep.  Mijn eindwerk van de Levensschool ging onvermijdelijk over mijn prikkelbare darm en de weg die ik heb afgelegd om daarmee om te gaan.  
Je kan bij mij terecht voor voetreflexologie, dieptemassage, ontspannende massage en Bachbloesem advies.

Graag tot gauw, bij Saludable!

Diploma Gezondheidsconsulent aan De Levensschool te Tongerlo (2014-2018)

Erkend lid van de beroepsvereniging BEVO (Beroepsvereniging van Reflexologisten België)

De naam en het logo

Mijn vriend en ik hebben een speciale band met Spanje en meerbepaald met het plaatsje Almuñécar.  Het is voor ons een tweede thuis en een plek waar we tot rust komen, waar we naartoe gaan om onszelf weer op te laden en zo kracht te geven aan onze gezondheid.  Een Spaanse naam was dus een logische keuze en het betekent 'heilzaam' en 'geneeskrachtig'.  Bovendien vormen de eerste en laatste letter ook mijn initialen dus dat leek alvast voorbestemd.
Het logo heeft als achtergrond abalone schelp.  Dit heeft voor mij een link met de Levensschool, de opleiding die mijn leven voor altijd veranderde, in de positieve zin.  Het parelmoer van deze schelp heeft een goed effect op de gezondheid en helpt emoties te verzachten.
De cirkels op de voorgrond vormen levenszaad, een symbolisch teken dat staat voor een nieuw begin.