Saludable is partner van LR Health & Beauty!


Met een gamma aan producten op basis van aloë vera die je lichaam zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant verzorgen, is dit een lijn die perfect aansluit op het idee van kracht te geven aan je eigen gezondheid. Daarnaast zit er in het aanbod ook superfijne make-up en zalige parfum.
Ik ben dan ook trots om te melden dat ik vanaf nu partner ben van LR.  Dit wil zeggen dat de producten via mij aangekocht kunnen worden, je kan ze ook rechtstreeks bestellen via mijn persoonlijke e-shop, maar ze zullen ook ingezet worden in de praktijk.
Meer informatie over LR kan je hier vinden of je kan meteen op onderstaande knop klikken en de e-shop ontdekken.

Maandelijks zijn er ook acties via de folder LR World, die van oktober vind je hier.

LR Kerstfolder

Time for Christmas, Time for you!

Een hartverwarmende collectie met voor ieder wat wils.
Wat is er fijner om iemand een mooi en zorgvuldig uitgekozen cadeau te geven?  Zeker in deze moeilijke tijden is het extra belangrijk om daar werk van te maken en je dierbaren te laten voelen dat je er voor hen bent.  En uiteraard zijn er ook producten bij die je gewoon zelf graag hebt want voor jezelf zorgen is zo ontzettend belangrijk!

Product in de kijker: Thermo Lotion

Hij bevat 45% aloë vera en natuurlijke etherische oliën die voor een warmte-effect zorgen, de doorbloeding ondersteunen en zo de spieren helpen ontspannen.
Wanneer je hem inmasseert i.p.v gewoon aan te brengen, is het effect des te groter.

Door zelf veelvuldig te masseren, hebben mijn spieren ook wel eens een extraatje nodig en als ik deze lotion in mijn nek masseer, krijg ik daarna een heerlijk warm gevoel, net of er een warmtekussen in mijn nek ligt.  Zaaaalig!
Ook bij de dieptemassages, voeg ik deze lotion toe aan de massage olie wat zorgt voor een intenser warmtegevoel.


Want zoals ik regelmatig herhaal: WARMTE = ONTSPANNING


Stilaan worden de dagen kouder en velen onder jullie krijgen dan last van koude voeten met moeilijk inslapen tot gevolg. Je kan deze lotion gebruiken om voor je gaat slapen je voeten mee in te wrijven. Een heerlijk warm gevoel voor je voeten.

Een voordeel t.o.v. andere warmtelotions of -balsems is dat deze lotion geen vlekken maakt op de kledij, hij ruikt minder sterk én masseert fijn in. Je hebt er ook niet veel van nodig dus zo'n tube gaat best een tijdje mee.

Ik ben alvast fan!  Wil jij ook extra warmte voor je spieren? 
Dan kan je die bij mij bestellen, één tube kost €16.79.
Natuurlijk kan je ook een massage boeken en het eerst zelf ervaren!