Saludable is partner van 

LR Health & Beauty!

Met een gamma aan verzorgingsproducten op basis van aloë vera en voedingssupplementen die je lichaam zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant verzorgen, is dit een merk dat perfect aansluit bij het doel om kracht te geven aan je eigen gezondheid. Daarnaast zit er in het aanbod ook superfijne make-up en zalig parfum. Je kan deze producten via mij bestellen of nog beter, via onderstaande e-shop!
Wil je ook partner worden en een fijne bijverdienste bekomen?  Kijk dan verder op deze pagina voor meer informatie.

#morequalityforyourlife

Limited: Magic of Christmas! 

Naast de vaste catalogus is er elke maand een 
LR World folder met kortingsacties.  Vanaf 1 november is dit de tijdelijke kerstcollectie 'Magic of Christmas'.  Wees er snel bij want sommige producten zijn slechts verkrijgbaar zolang de voorraad strekt dus 
op = op!

Product in de kijker: Thermo Lotion

Hij bevat 45% aloë vera en natuurlijke etherische oliën die voor een warmte-effect zorgen, de doorbloeding ondersteunen en zo de spieren helpen ontspannen.
Wanneer je hem inmasseert i.p.v. gewoon aan te brengen, is het effect des te groter.

Door zelf veelvuldig te masseren, hebben mijn spieren ook wel eens een extraatje nodig en als ik deze lotion in mijn nek masseer, krijg ik daarna een heerlijk warm gevoel, net of er een warmtekussen in mijn nek ligt.  Zaaaalig!
Ook bij de dieptemassages, voeg ik deze lotion toe aan de massage olie wat zorgt voor een intenser warmtegevoel.


Want zoals ik regelmatig herhaal: WARMTE = ONTSPANNING


Stilaan worden de dagen kouder en velen onder jullie krijgen dan last van koude voeten met moeilijk inslapen tot gevolg. Je kan deze lotion gebruiken om voor je gaat slapen je voeten mee in te wrijven. Een heerlijk warm gevoel voor je voeten.

Een voordeel t.o.v. andere warmtelotions of -balsems is dat deze lotion geen vlekken maakt op de kledij, hij ruikt minder sterk én masseert fijn in. Je hebt er ook niet veel van nodig dus zo'n tube gaat best een tijdje mee.

Ik ben alvast fan!  Wil jij ook extra warmte voor je spieren? 
Dan kan je die bij mij bestellen, één tube kost €18,49

Join the team!

Hou je van gezondheid en schoonheid en wil je graag vertegenwoordiger worden van een gamma aan producten dat daar perfect op inspeelt?  Wil je graag collega's die je helpen i.p.v. keiharde concurrentie?  Wil jij ook graag meer kwaliteit in jouw leven en daar ook nog een fijne bijverdienste uit halen?

Word dan lid van Team Saludable!


Je wordt ondersteund door een fijn team van mensen die allemaal klaar staan om je te helpen en advies te geven maar niemand zal je pushen om bepaalde cijfers te behalen.  Geen concurrentie maar samenwerking en jij kiest zelf hoe ver je hiermee gaat!